top of page

Pershtypje qe Zgjasin

Tek ne do te gjeni ekzemplarin me te mire te kuzhines tradicionale te zones, pjata qe me te vertete nuk duhen lene pa shijuar.

IMG_2003
IMG_1911
DSC_0473
IMG_1979
DSC_9349
DSC_9394
DSC_9371
Olta & Marjol - Studio 7 Production-55.jpg
Olta & Marjol - Studio 7 Production-7.jpg
Olta & Marjol - Studio 7 Production-200.jpg
Olta & Marjol - Studio 7 Production-27.jpg
Olta & Marjol - Studio 7 Production-22.jpg
Olta & Marjol - Studio 7 Production-13.jpg
Olta & Marjol - Studio 7 Production-16.jpg
333.jpg
Olta & Marjol - Studio 7 Production-8.jpg
Olta & Marjol - Studio 7 Production-34.jpg
Olta & Marjol - Studio 7 Production-926.jpg
Olta & Marjol - Studio 7 Production-1401.jpg
Olta & Marjol - Studio 7 Production-54.jpg
Olta & Marjol - Studio 7 Production-43.jpg
11701067_728496893963654_5537131161173039456_n.jpg
11813508_746926968787313_5896950568336649108_n.jpg
11692629_728506780629332_6941910075473053056_n.jpg
1454948_362498377230176_1467539970_n.jpg
1450681_362498443896836_918109860_n.jpg
1526869_497176240429055_223385612273750143_n.jpg
10464088_497176280429051_7460301724671508304_n.jpg
10473177_497176213762391_9105004111489632877_n.jpg
954672_303839246429423_1928717611_n.jpg
"Nje event zgjat vetem nje dite, por kujtimet jane pergjithmone"

Beni rezervimin Tuaj

Eventi juaj ne Kthella do te jete i paharrueshem. Detajet jane shume te  rendesishme sepse ne endrrat tuaj detajet kane rendesi, ejani dhe festoni tek ne eventi tuaj.

 

Nr Cel: 068 907 4788 

bottom of page