Projektet nder vite

Me  eksperiencen 19 vjecare ne ndertim dhe kapaciteteve tone ne krijojme vende ku njerezit  punojne, kalojne kohen, dhe duan te jetojne

100_5189.JPG
100_5189.JPG
100_4517.JPG
100_4517.JPG
100_4332.JPG
100_4332.JPG
100_4328.JPG
100_4328.JPG
100_4114.JPG
100_4114.JPG
100_3964.JPG
100_3964.JPG
100_3559.JPG
100_3559.JPG
100_3485.JPG
100_3485.JPG
100_3469.JPG
100_3469.JPG
100_3462.JPG
100_3462.JPG
100_3432.JPG
100_3432.JPG
100_3303.JPG
100_3303.JPG
100_3066.JPG
100_3066.JPG
100_3099.JPG
100_3099.JPG
100_3109.JPG
100_3109.JPG