top of page

Jetoni si Mbret

Tek ne do te gjeniakomodimin me luksoz dhe sherbimin me krrekt ne zone, gjithcka qe ju ta lini Hotel Kthellen te clodhur.

11888160_748804375266239_6378785637292360199_o.jpg
11836709_748804421932901_4447725933376831354_n.jpg
11834894_748804341932909_1022648897161378072_o.jpg
11887888_748824415264235_6334037601505417470_n.jpg
11885020_748804295266247_9047766915675157638_o.jpg
11252728_748824231930920_6339958295454123130_o.jpg
11148591_748804625266214_8306480223949502889_n.jpg
11879116_748804501932893_9001176601561373418_o.jpg
11879041_748804551932888_1031066352813216967_o.jpg
11143596_748825305264146_2408684727846666248_o.jpg
11067527_748804655266211_685939520292432633_o.jpg
11838543_748824461930897_4193354869991846068_o.jpg
11813508_746926968787313_5896950568336649108_n.jpg
"Ne kthella Hotel, ne po ju presim"

Beni rezervimin Tuaj

Rezervoni vendin tuaj ne kthella hotel dhe ndihuni si ne shtepine tuaj. Ju garantojne qe do ngeleni te kenaqur

 

Nr Cel: 068 907 4788 

bottom of page