top of page

Filozofia Jone e Punes

 Kemi qe ne vitin 1996 qe jemi ne treg, kohe gjate se ciles kemi mesuar dhe jemi rritur profesionalisht. Sistemi i gjerave, perkushtim dhe kualifikimi i duhur besojme se jane sekretet e punes tone. Gama e sherbimeve tona eshte mjaft e gjere dhe e shumellojshme  por megjithate cilesia mbetet e njejte. Investimet tona perfshijne fushen e ndertimit dhe te hotelerise.

 

Ne ndertim kemi qe prej vitit 1996 dhe projektet e bera prej nesh jane te tipeve te ndryshme, qe nga ndertimi i rrugeve, shkollave, ndertesave per banim ose per zyra, ndertimi i ujesjellesve dhe rikonstruktimi i objekteve te ndryshme. Mund te na besoni sepse jemi konstruksion tek i cili mund te mbeshtetesh.

 

Por as ne ne sherbimet e hotelerise nuk ngelemi mbrapa, Kthella Resort sapo eshte hapur per klientet. E dizenjuar me kujdes me stil bashkekohor ku ju tia kaloni sa me mire. Per me shume mund te shikoni dhe ne faqen tone dedikuar Resortit.  

 

 

“KTHELLA” SH.P.K, me seli ne qytetin Rreshen, me drejtues ligjor Z.Pjeter Nikolli, ka filluar aktivitetin e saj qe ne vitin 1996 e ne vazhdim, ku gjate ketyre viteve ajo ka vazhduar veprimtarine e vet ne fushen e ndertimit ne perputhje te plote me ligjet e standartet e ndertimit ne fuqi te miratuara nga Ministria e Puneve Publike, Transporteve dhe Telekomunikacionit.

bottom of page